MASSAGE

RELAX

om op adem te komen, om je weefsels te ontspannen, om pijnklachten te verminderen, om je dat momentje voor jezelf te gunnen, om te genieten, omdat zelfzorg heel belangrijk is, om je hoofd leeg te maken,…….. Wat is jouw reden?

Alle massages worden uitgevoerd met natuurlijke OLIËN aangevuld met de geuren die je nodig hebt om in balans te komen.

In alle rust.

 

  • Balancing massage: deze massage hersteld de energiestroming in je lichaam. 

  • Schouder,-nek ,-en rugbehandelingen

  • Chinese gezichtsdrukpuntmassage: een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepere gezichtshuid, gezichtsspieren, drukpunten en meridianen behandelt. Ze brengt de Qi-energie van het hele lichaam en de geestelijke conditie in balans.

  • Ayurvedische lymfedrainage gezicht; een onzuivere huid kenmerkt zich vaak door ophoping van afvalstoffen, deze massage voert op een zeer zachte wijze de afvalstoffen weg, waardoor uw huid zich op natuurlijke wijze kan herstellen.

  • Deep tissue massage/bindweefsel: een massage techniek, waarbij manipulatie van zacht weefsel langzaam en specifiek wordt uitgevoerd om een bepaalde reactie te ontlokken. De massage beoogt een groter bewustzijn van spanning/weerstand of zwakte in het lichaam. Verbetert de flexibiliteit, kracht en spankracht van spieren. Verwijdert afvalstoffen en stimuleert de uitwisseling van voedingsstoffen.  Behandelt littekenweefsel, vermindert pijn en ongemak.

  • Voetreflex/HandreflexReflexologie is het masseren van bepaalde punten op de voeten, handen of oren die in verbinding staan met een orgaan of een deel van het lichaam waarin de energiedoorstroming geblokkeerd is. Door het stimuleren van die punten wordt de blokkade losgemaakt en kan de energie weer stromen. Op die manier wordt het zelfgenezend vermogen en de immuniteit ondersteund.

Ook voor baby’s en kinderen.